nordic remake

IMG_0092.JPGIda Hansson driver inredningsbyrån Nordic Remake sedan 2017. Med utgångspunkt i en by strax utanför Umeå tar jag uppdrag i Umeå/Norrland samt genom inredningskonsultationer på distans. På förfrågan även i andra delar av Sverige och i Norden. Jag erbjuder inredningskonsultationer, stylinguppdrag, färgsättning, målning och kreativa lösningar. Målet är alltid att skapa en genomtänkt, harmonisk och hållbar inredning.
Med utbildning inom textil och design samt en lång erfarenhet av inredning och renovering har jag goda kunskaper inom området och en säker känsla för stil, färg, form och hantverk. Återbruk av det du har hemma eller inredning med second hand ligger mig varmt om hjärtat. Tillsammans med vackra kulörkombinationer, gedigna naturmaterial, textilier, belysning och utvalda detaljer kan jag ge dig en helt ny miljö.
Jag brinner för nordisk design, svenska hantverk och saker som kan leva vidare i åratal.
Min önskan är att få hjälpa dig att skapa något nytt och fräscht utan att göra hål i din plånbok eller göra avkall på vår natur. Det viktigaste är att du som kund blir nöjd och känner att jag varit en värdefull investering i ditt hem eller ditt företag. Tveka inte att höra av dig så kan jag skapa underverk i just dina rum!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s