anlita mig

Inredningskonsultation hem- från 2500 kr + moms / rum

Utifrån dina tankar och önskemål skapar jag ett inredningsförslag som du själv kan applicera i ditt hem. I förslaget ingår ett hembesök på 1,5 timme, alternativt ett telefonsamtal / mailkonversation samt att du då skickar mig bilder från det aktuella projektet. Jag fångar upp dina tankar och skapar mig en bild av det du vill ha hjälp med samt rummets förutsättningar och möjligheter.
Du får därefter en moodboard med inspirationsbilder samt en utförlig beskrivning och en handritad skiss över hur du kan färgsätta och inreda för att skapa en stil som passar just dig och ditt hem. Utgångspunkten i mina inredningskonsultationer har alltid fokus på att minska konsumtion genom att se vilka möbler och prylar som går att bevara och ev. uppdateras för att få en ny framtoning.
Jag bygger även egendesignade möbler, gör re-makes av gamla prylar samt utför textilsömnad och enklare möbeltapetsering.
Stinas project - vardagsrum

 

Inredningskonsultation företag – pris på förfrågan

Jag utför både konsultationer samt helhetslösningar för ditt företag där jag gör allt ifrån planering till inköp, målning av ytskikt och montering av inredning. Kanske behöver ditt kontor, väntrum eller konferensrum en uppdatering? Hör av dig så gör jag ett kostnadsfritt besök (gäller inom Umeå med omnejd) där vi ser vilka behov och önskemål ni har! Är ni verksamma på en annan ort så är jag flexibel och utför gärna uppdrag på förfrågan.
Nord Access Office Mood Board

 

Målning – fast pris enligt offert alt. löpande 500 kr + moms/h

Jag målar väggar, snickerier och möbler. Gärna i kombination med en inredningskonsultation eller vid husförsäljning där du behöver en homestyling.

IMG_0037.JPG

 

Styling & inspiration företag – pris på förfrågan

Jag utför alla typer av styling och inspirationsuppdrag, från konsultationer till helhetslösningar och marknadsföring via mina sociala kanaler.

Kontakta mig och berätta vad just ni behöver hjälp med!

IMG_0112.JPG

 

Föredrag & workshops företag – pris på förfrågan

Vill ni lyssna till ett inspirerande föredrag om hur man kan bygga sitt varumärke genom sociala medier eller anordna en kreativ workshop där deltagarna får skapa, fota eller lära sig mer om färg, form och inredning. Hör av er så skräddarsyr jag ett program som passar just er målgrupp.

IMG_0463.JPG

 

 

 
Annonser